Thursday, 29 March 2012

contest cantik bertudung by Farina Hunny

ASSALAMUALAIKUM..



yeah.! suda lame x join contest..huhu.. ape2 je la..jom2..terjah FARINA HUNNY punya blog ya..

klik banner utk join


 my first GA :) mind to join it ?

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ok :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-
 
_________________________________________________________________ 

gambar yang dipertaruhkan..:
 
 

oke..saye dh join cik farina.. terima kasih krn invite sy.. simple je contest ni tp, hadiah mahsyuk gak.. huhu..hope menang la..gamba sy simple n over plak..xpe kn..maaf andai tidak menepati syarat.. huhu..
 
yang di tag aku:
 
timye   
 
oke.jgn mare. 


14 comments:

  1. nanti saya join..
    busy dengan give away saye..

    ReplyDelete
  2. @aira amir

    no hal la.. thnx la.. gamba tu biase aje. ;)

    ReplyDelete
  3. huuu , minat yeosob beast ek ?
    hehehehe
    minat jgk lorr ,
    dr kontes same , saje lawat sini ... huuu

    ReplyDelete
  4. salam . gud luck eyh . contest same :)

    ReplyDelete
  5. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  6. @all of you..

    thnx coz beri sokongan. hope yg join mnang.. rezeki kita ditangan ALLAH..

    @farina hunny:
    sudh semestinya join kalo nak cuba nasib dapat tudung.. contest awk paling simple sbb gune duit sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  7. @sofyoseob gurlz

    tak berani nak pakai sponsor ^^"

    ReplyDelete
  8. blogwalking :)

    dari segmen yang same . . gud lux dear

    follow me back ye . . hee :D

    ReplyDelete
  9. Singgah cni..dr segmen yg same..gud luck dear..

    ReplyDelete