Tuesday, 28 February 2012

SEGMEN : KENANGAN ZAMAN MEMBESAR



hi all..! ry ni aku join lagi contest..dari someone yang menjemput dari cik fesybuk..huhu
yang mempunyai nama cik IQA QAYRA ..




 kalau ade yang mahu join..boleh clik gambar dibawah ni yek..






hoho..aku ...ape nak story ni..haha
okeh2..aku mula ok

story bebudak paling best giler.. dulu kecik2 aku tak berapa nak rapat dengan orang.. and hobi aku hanya satu..senyuman di bibir yang x pernah lekang..muaahha..budak pemalu la katakan..susah nak cakp dengan cikgu and budak2 laki..kira tak peramah la ni..huhu..dulu budak2 je..cengeng kot..cikgu soh amek buku kat depan je pon bukan marah..sekali air mata mengalir pulak..hahah..

best time bebudak tym balik kampung kat PENANG uh.. area bukit mertajam.. nak kata mcm kampung tak jugak..lagi berape langkah je nak dekt sampai THE STORE..huhu..bila jdi budak2 semua kita nak uat kan.? main api la..main asap la..main pondok2 la..msk2 la..panjat pokok la..main kejar2 la..segala bagai la..huhu..
tak pernah terdetik rasa penat kot..kena kejar anjing yg paling the best..!! bila malam je lepaskan kepenatan.

bila naik sekolah menengah je sikap dah lain la..dr pndiam..byk ckp.. boley cari kawan skrg..cuma diri x perasan yang sebenarnya aku dah besar.. makin rjin la..makin cun la *perasan.
mmg kat rumah tak pernah tertinggal dengn kekecohan dari keluarg yang besar ni..adik2 kecik lagi..takpe la nk jerit2 ke nak melolong ke pape ke..bukan org tahu yang menjerit tu yang besar ke yang kecik..muhahah



muka tak matang*aku yg tgah

 dh la.setel. *sory kalo x penuhi syarat anda cik IQA QAYRA

org yg ditag utk join segmen ni:

nurin athirah
ainul
miera badrul hisham

maaf kpd yg kne tag ea..sgaje tag kamu..huhu

1 comment:

  1. ouhh, di tag upenyer.
    adoii. okey, thank sudi tag org. :)

    ReplyDelete